Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Καταδίκη της επίθεσης του Π.Α.ΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης


Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου καταδικάζει την τραμπουκική επίθεση που δέχτηκαν η Πρόεδρος και οι σύνεδροι του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κατερίνης από «συνδικαλιστές» της παράταξης «Εργατική Ταξική Ενότητα» (Π.Α.ΜΕ).

   Το συμβάν διαδραματίστηκε το περασμένο Σάββατο εντός του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης (ΕΚΚ) όπου κομματικά στελέχη της παράταξης του Π.Α.ΜΕ που είχαν μεταφερθεί με λεωφορεία από την Θεσσαλονίκη, αρχικά προπηλάκισαν την δικαστική αντιπρόσωπο και στην συνέχεια βιαιοπράγησαν κατά των συναδέλφων του Ε.Κ.Κ. με αποτέλεσμα ένας εκ των οποίων να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο.
    Δυστυχώς, τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές που υπονομεύουν τις δημοκρατικές διαδικασίες και προσβάλουν το δημοκρατικό συνδικαλιστικό κίνημα, τις συναντάμε πολύ συχνά το τελευταίο διάστημα. Η βία δεν έχει καμία θέση στους αγώνες των εργαζομένων, οι συνδικαλιστικές διαφορές πρέπει να λύνονται με δημοκρατικές διαδικασίες όπως ο διάλογος και τα επιχειρήματα.
     Δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές να ακυρώνουν τις νόμιμες δημοκρατικές διαδικασίες. Οι συνάδελφοι του Π.Α.ΜΕ πρέπει σύντομα να αλλάξουν ρότα γιατί αν συνεχίσουν έτσι θα βρεθούν εκτός κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου