Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Απρεπέστατο και κατάπτυστο σχόλιο κατά του Προέδρου

 

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου ύστερα από απρεπέστατο και κατάπτυστο σχόλιο  της κυρίας Ελένης Παππά μητέρας του Υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και Βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Παππά, έστειλε την παρακάτω επιστολή.     


‘’Το Διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, μετά και το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, καυτηριάζει και καταγγέλλει την απαράδεκτη ανάρτηση της κυρίας Ελένης Παππά μητέρας του Υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και Βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Παππά.

      Μετά από ένα εκλογικό διαπληκτισμό, χωρίς ίχνος προσβολών εκατέρωθεν στα πλαίσια της δημοκρατικής διαδικασίας, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Προέδρου μας κ. Αθανασίου Σταμούλη με άτομο, του φιλικού και πολιτικού περιβάλλοντος του ως άνωθεν Υφυπουργού, και μετά από δικό του αντίστοιχο σχολιασμό, η κυρία Ελένη Παππά επιτέθηκε με αναίσχυντο και προκλητικό τρόπο στον Πρόεδρο μας  μέσω ανάρτησης στο προσωπικό της προφίλ. Η επίθεση έγινε τεχνηέντως χωρίς μεν να αναφέρει το όνομα του, φωτογραφίζοντας τον δε, με μια ανάρτηση που δεν ήταν μόνο κατά του Προέδρου αλλά κυρίως κατά της μνήμης της πρόσφατα αδικοχαμένης κόρης του, μιας νεαρής γυναίκας, μητέρας και συζύγου που τόσο άδικα και πρόωρα έχασε τη μάχη με τη ζωή.

  Η εν λόγω ανάρτηση εννοείται ότι κατέβηκε όταν το οικογενειακό περιβάλλον της κυρίας Παππά κατάλαβε πόσο αισχρό και κάτω από τη μέση ήταν αυτό το χτύπημα καθώς και το μέγεθος των επιπτώσεων που δύναται να είχε αυτό.

 Μετά το πρώτο σοκ από το εν λόγω σχόλιο και αφού δέχθηκε πλήθος τηλεφωνημάτων από γνωστούς και φίλους ο Πρόεδρος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Υφυπουργό ζητώντας εξηγήσεις για το αποτρόπαιο και ντροπιαστικό αυτό σχόλιο, ο Υφυπουργός απάντησε: ότι Απλώς η μητέρα του προσπαθούσε να υπερασπιστεί το παιδί της...

 Μάλιστα, να υπερασπιστεί το παιδί της, εκμεταλλευόμενη το πλέον άσχημο γεγονός που μπορεί να νιώσει ένας γονέας, το χαμό του παιδιού του.

 Συγχαρητήρια για το ήθος σας κυρία Παππά!!!

Μέσα από την καρδιά του ο πρόεδρος του σωματείου κύριος Αθανάσιος Σταμούλης εύχεται ειλικρινά τόσο στην κυρία Παππά όπως και σε όλους τους γονείς να μην νιώσουν ποτέ τον αβάσταχτο πόνο που προκαλεί η απώλεια κάποιου παιδιού ειδικά όταν αυτή είναι τόσο άδικη και σε τόσο νεαρή ηλικία.

 Για άλλη μία φορά το Σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου και η κοινή γνώμη γίνονται μέσω του περιστατικού αυτού, μάρτυρες αλαζονείας, υπερβολικής έπαρσης και υπεροψίας, προερχόμενης από όλα τα πάθη, ήτοι τον πλούτο, την εξουσία, την υπεροχή, την δύναμη που προξενούν εκείνα που κακώς θεωρούνται αξίες για τη σύγχρονη κοινωνία.

 Καλό θα ήταν κυρία Παππά και συνεπακόλουθα Κύριε Υφυπουργέ της Κυβέρνησης, να μην ξεχνάμε τη δυαδική σχέση " ύβρις"-" τίσις" κοινώς το δίπτυχο αλαζονεία- τιμωρία.

 Δεν είναι δυνατόν ο αλαζόνας που διακρίνεται από την "ύβριν" να κυριαρχεί στην κοινωνία. Η "τίσις" θα είναι ευεργετική για την κοινωνία όπως η κάθαρσις στην αρχαία τραγωδία. Μπορεί κάποιοι να θεωρούν με τα αξιώματα που διαθέτουν να μπορούν να ξεπερνούν όλα τα εμπόδια, αλλά αργά ή γρήγορα την 'ύβριν' θα ακολουθήσει η 'τίσις', θα φροντίσουμε εμείς για αυτό...

  Κλείνοντας την επιστολή μας αυτή ευχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας κανένας γονέας να μην αναγκαστεί ποτέ να αισθανθεί τον πόνο της απώλειας κάποιου τέκνου.

   Κλείνοντας την επιστολή μας αυτή ευχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας κανένας γονέας να μην αναγκαστεί ποτέ να αισθανθεί τον πόνο της απώλειας κάποιου τέκνου.’’

 Η παρούσα επιστολή συνοδευόμενη από αντίγραφο του απρεπέστατου και κατάπτυστου σχολίου εστάλη στον Πρωθυπουργό, και κοινοποιήθηκε στην Βουλή των Ελλήνων, στην Περιφέρεια Ρόδου, στον Δήμο Ρόδου και σε όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Η ανάρτηση στη διάθεση, όποιου το ζητήσει.

  

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου