Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Παράταση 2 μηνών στο επίδομα ανεργίας των εποχιακά εργαζόμενων


      Παράταση δύο μηνών στο επίδομα ανεργίας για τους εποχικά εργαζόμενους σε ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις  που ανεστάλη η έναρξη λειτουργίας τους έως 30/04.

   Σύμμαχοι μας σε αυτό τον αγώνα ήταν η Ομοσπονδία Επισιτισμού Τουρισμού με τον Πρόεδρο της Γεώργιο Χότζογλού τις τελευταίες ήμερες να είναι στην πρώτη γραμμή και σε συνεχείς επικοινωνίες με υπουργεία, αλλά και με το Εργατικό Κέντρου Ρόδου να παρεμβαίνει και να είναι πάντα στο πλευρό μας.
   Οι, Υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης και Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κόνσολας στήριξαν το αίτημα και τελικά δόθηκε παράταση του επιδόματος και στους συναδέλφους που το επίδομα ανεργίας τους τελείωσε τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο  και Μάρτιο του 2020!
   Τόσο, εμείς όσο και οι Ομοσπονδία μας, γνωρίζουμε πως αυτή ή ρύθμιση δεν λύνει 100% το πρόβλημα που προέκυψε, για τους εργαζόμενους, με την αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων είναι όμως κάτι το οποίο κινείτε προς την σωστή κατεύθυνση!
    Τέλος, ενημερώνουμε τους συνάδελφους ότι δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει, συνεπώς θα ενημερωθούν εκ νέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου