Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Τρία πουλάκια κάθονταν και έπλεκαν πουλόβερ….

 Καινούρια, ανακοίνωση ΔΑΣ-ΠΑΜΕ-κοκκινόπληκτων καινούριο κύμα γέλιου…

Κατά, τα γνωστά μπλα μπλα σας, η παράταξη Σταμούλη ευθύνεται για άλλη μια φορά για τα δεινά της τουριστικής περιόδου. Με την φόρα που έχετε, πάρει θα μας κατηγορήσετε για την εξαφάνιση των δεινοσαύρων, την καταστροφή της Ατλαντίδος και 100% για την έκρηξη  του Τσερνομπιλ επί Σοβιετικής ένωσης, σιγουρά και εκεί ο Σταμούλης ή θα έβαλε καμία βόμβα ή προκάλεσε κανένα βραχυκύκλωμα.

Η αλήθεια είναι ότι βραχυκύκλωμα υπάρχει, άλλα βρίσκετε στον υποτυπώδη εγκέφαλο σας. Κοιτάξτε να μαζέψετε κανέναν ψήφο από κανέναν Σοβιετικό απολίθωμα και αφήστε τα υπόλοιπά σε εμάς…… όπως δίναμε λύσεις και συνεχίζουμε να δίνουμε ακόμα και σε αυτό το  διάστημα των εκλογών έτσι θα εξακολουθούμε να δίνουμε και μετά τις εκλογές.

Ακούστε λοιπόν, ΜΟΥΛΑΡΙΑ της πολιτικής πανίδας, όπως και οι άλλοι ομοϊδεάτες σας (ο κομματικός σας στρατός απαίδευτων-εκπαιδευτικών, συνταξιούχων, δημοτικών και δημοσίων υπαλλήλων) δεν ανήκετε στα φυσικά είδη των πολίτικων ΖΩΩΝ. Είστε οι ανάπηροι αντικαταστάτες των ευνούχων παρελθοντικών αυτοκρατοριών.

Αν το ζητούμενο σας, είναι να μην γίνετε ρεζίλι  και μην κοπούν τα κομματικά σας μισθά από την επερχόμενη πανωλεθρία, εξαιτίας των αποτελεσμάτων αυτών των εκλογών,  δυστυχώς ατυχήσατε. Η καρατόμηση σας από τον καπετάν Κουτσούμπα και τη συμμορία του είναι προ των πυλών. Βέβαια πρωταρχικά θα πρέπει να ξεπεράσετε το σοκ από τη μεγαλοπρεπέστατη μούντζα που θα λάβετε από το σύνολο των ξενοδοχοϋπαλλήλων της Ρόδου. Οι εργαζόμενοι όσο και αν σας πονά θα συνεχίζουν να στηρίζουν Σταμούλη και την υπόλοιπη Δημοκρατική μας παράταξη…..

Ουστ κοπρίτες….ΟΥΛΟΙ ΟΥΛΟΙ ΟΥΛΟΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΣΤΑΜΟΥΛΗ

 

ΥΓ1. ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ – ΚΑΡΑΒΙ -  ΝΟΤΙΑ ΡΟΔΟΣ μάλλον κάπου έχετε μπερδευτεί, στην επόμενη ανακοίνωση μιλήστε και για διαστημόπλοια.

ΥΓ2. Αν όλοι αυτοί οι χαραμοφάηδες που κάθονται στο τραπεζάκι σας ψήφιζαν στους ξενοδόχουλλήλους ίσως είχατε ένα αξιοπρεπές ποσοστό στις εκλογές μας.

ΥΓ3. Σας προτείνουμε κρασάκι και φρουτάκια ακούγοντας την κατιούσα του ΚΚΕ των Αγγελάκα-Πανούση…. Τα φιλιά μας και εις το επανιδείν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου