Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΙΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ


 Κουραστικοί πελάτες του φαντασμένου οργανισμού βραδείας καύσεως ’ΠΑΜΕ-ΠΑΜΕ’

      Σας έχουμε πει πάρα πολλές φορές να προσέχετε τι τρώτε το βράδυ γιατί πάλι σας έπεσε βαρύ και έχετε φαντασιώσεις. Η κατάσταση σας πλέον χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, βλέπετε οράματα, διευθυντές, ιδιοκτήτες, αγγέλους, εξωγήινους, δεινόσαυρους… μήπως σας ζάλισε η αγάπη των εργαζομένων προς τον Σταμούλη και την παράταξη του;;;

   Σας το ξαναλέμε… δεν το έχετε, πάτε για ψάρεμα. Ακόμη και εκεί βέβαια αν δεν πάει καλά η ψαριά θα το ρίξετε στον Σταμούλη ή στο Σωματείο ιχθύων που και αυτό σας έχει γραμμένους κυριολεκτικά.

 Τελευταία φορά θα σας το πούμε, ΕΚΛΟΓΕΣ, δημοκρατικές με επίβλεψη δικαστικού αντιπροσώπου, εσείς μείνετε κολλημένοι στα κουμμουνιστικό απολυταρχικά σας καθεστώτα.

Δήθεν συνάδελφοι (πάλι κανένας ξενοδοχοϋπάλληλος στο μαγαζάκι σας), υπομονή η ‘’μούντζα’’ των εργαζομένων έρχεται και πάλι.

 

Υ.Γ.1 Κάντε καμία ένσταση. Έχετε φτάσει μόνο τις χίλιες σε μερικές ημέρες εκλογών.

Υ.Γ.2 Σας καταλαβαίνουμε. Προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα κομματικά σας ένσημα, αλλά ρε καημένοι αφού ο κόσμος σας απεχθάνεται τώρα πως να γίνει. Μηδέν είστε και υπό το μηδέν θα γίνετε…

Υ.Γ.3 Αφού φιλήσατε του επαναστάτη με το Rolex καπετάν Κουτσούμπα, δώστε τώρα  τα φιλιά μας στο είδωλο σας, την επαναστάτρια με την πισινάτη βίλα στην Εκάλη.

Υ.Γ.4 Εις το επανειδήν με την καινούρια σας φαντασιοπληξία και μακριά από ότι βαρύ τρώγεται, πίνεται και καπνίζεται…

Υ.Γ. 5 Κλείνοντας σας θυμίζουμε κάτι που μπορείτε και εσείς να τραγουδήσετε για να νιώσετε έστω και για λίγο τη δική μας επιτυχία. ΟΥΛΟΙ, ΟΥΛΟΙ, ΟΥΛΟΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΣΤΑΜΟΥΛΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου