Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΈΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

 

      Παει ένας χρόνος από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών με 57 θύματα που συγκλόνισε όχι μόνο την Ελληνική αλλα και την παγκόσμια κοινότητα. Ακριβώς ένα χρόνο μετά στις 28 Φεβρουαρίου συγκεντρωνόμαστε για να τιμήσουμε τη μνήμη των αθώων αυτών θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα.

    Το βάρος της απώλειας παραμένει βαρύ στις καρδιές μας και η ανάγκη για δικαιοσύνη παραμένει αβίαστη. Παρά την παρέλευση ενός ολόκληρου έτους, οι ευθύνες για αυτό το τραγικό δυστύχημα δεν έχουν ακόμη αποδοθεί. Η κοινωνία μας αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη για όλους όσους  έφυγαν πρόωρα από τη ζωή. Ωστόσο, καθώς υπάρχει επιτακτική ανάγκη για δικαιοσύνη, παρατηρούμε με λύπη ότι ένα θέατρο παραλόγου και μικροπολιτικής συνεχίζει να στέκεται πάνω στα πτώματα των αθώων παιδιών. Εμείς απαιτούμε την εξεύρεση αλήθειας και δικαιοσύνης, να σταματήσουν ορισμένοι να εκμεταλλεύονται αυτήν την τραγωδία για προσωπικά τους συμφέροντα και τα Μ.Μ.Ε να επιτελέσουν το πραγματικό τους έργο για σωστή ενημέρωση και όχι αποπροσανατολισμό.

 Στην εκδήλωσή μας, θα τιμήσουμε όχι μόνο τη μνήμη των αθώων θυμάτων, αλλά και την αγωνία μιας κοινωνίας που αγωνίζεται για δικαιοσύνη και αλήθεια. Καλούμε όλους εκείνους που συμμερίζονται την ανησυχία μας να ενωθούν μαζί μας και να στηρίξουν την εκδήλωση που θα γινει την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου ώρα 11:00 στο ΕΚΡ οπου θα πραγματοποιηθεί και επιμνημόσυνη δέηση.

    Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας καθώς παλεύουμε για δικαιοσύνη και αλήθεια.

 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ –ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ  28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΩΡΑ 11:00 ΠΜ

ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΚΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου