Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Πρόσκληση σε εργαστήριο ενδυνάμωσης


    Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ) και η Δομή Ισότητας των Φύλων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Ε.Υ.Τ.Ε.) σε συνεργασία με τη Γραμματεία Γυναικών του Εργατικού Κέντρου Ρόδου και το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου στο πλαίσιο του έργου «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων» σας προσκαλούν στο  εργαστήριο ενδυνάμωσης γυναικών με θέμα «Από την προσωπική εμπειρία στη συλλογική δράση: η θέση της γυναίκας στην παραγωγική διαδικασία» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαρτίου και ώρα 12 :00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου, Στεφ. Καζούλη 30, με εκπαιδεύτρια την κα. Ελένη Θεοδωρή, Εκπαιδευτικό/ Msc Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός.


   Το εργαστήριο έχει στόχο την ενίσχυση της δικτύωσης, την προώθηση της συλλογικής δράσης και την ενεργοποίηση των γυναικών, ώστε να ανιχνεύουν και να αξιοποιούν πηγές γνώσης πάνω σε βασικά θέματα που τις ενδιαφέρουν (ζητήματα εργασιακού βίου, κοινωνική δικτύωση κλπ) με δημιουργικό τρόπο. Η εκπαιδευτική μέθοδος του εργαστηρίου βασίζεται σε βιωματικές και συμμετοχικές τεχνικές.

Στο εργαστήριο θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Γιώτα  Σακελλάρη στο Τηλ. 690 94 31 568, στο Γραφείο Ξεν/λων Ρόδου 22410- 32220 ή και να  προσέλθετε  στο γραφείο του Σωματείου, στην Στεφ. Καζουλη 30 στο ισόγειο, όπου και υπάρχουν τα έντυπα αίτησης δήλωσης συμμετοχής στο εργαστήριο. Το γραφείο είναι ανοικτό καθημερινά από τις 9 π.μ.  έως τις   2 μ.μ. .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου